Langaton näppäimistö Logitech Advanced
Langaton näppäimistö Logitech Advanced Langaton näppäimistö Logitech Advanced Langaton näppäimistö Logitech Advanced

Langaton näppäimistö Logitech Advanced

Erinomainen näppäintuntuma ja vakaa runko, taustavalaistu - käytä vaikka yöllä

169,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 7 kpl
Toimitusaika 2 - 3 työpäivää

Taustavalaistu ja langaton Logitech Advanced -näppäimistö sopii varsinkin useaa laitetta yhtä aikaa käyttävälle ammattilaiselle. Tukevan näppäimistön runko on valmistettu yhdestä metallilevystä, joka varmistaa sen pysyvän vakaasti paikallaan innostuneenkin koodarin käsissä. Näppäimistön hiljaisissa näppäimissä on erinomainen näppäintuntuma, jolloin painallukset tuntuvat, mutta eivät kuulu.

Näppämistön tunnistimat havaitsevat kätesi ja sytyttävät taustavalon sormiesi laskeutuessa näppäimille. Taustavalaistus sammuu itsestään poistuessasi pöydän äärestä, joten akkua riittää seuraavanakin päivänä. Valaistuksen voimakkuus voidaan säätää manuaalisesti tai antaa mukautua automaattisesti.

Voit yhdistää MX Keys Advanced -näppäimistön samanaikaisesti kolmeen laitteeseen ja työskennellä niillä yhtä aikaa innovatiivisen Logitech Flow-tekniikan avulla. Tekniikka mahdollistaa tekstin, tiedostojen ja kuvien kopioimisen ja liittämisen tietokoneiden välillä.

Näppäimistön lataus kestää 10 päivää – tai jopa 5 kuukautta ilman taustavalaistusta. MX Keys toimii Windows-, Mac-, Linux-, iOS- ja Android-käyttöjärjestelmissä.