Toimitusehdot

Yleistä

PTT-KAUPPA.COM on Pohjolan Toimistotarvike Oy ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Pohjolan Toimistotarvike Oy, 16177334-5 , Myllylammentie 8, 40640 Jyväskylä. Pohjolan Toimistotarvike Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit maksaa ostokset verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai mobiilimaksutavoilla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan Postin vaihtoehdoista kuluttajille ja yrityksille. Kuluttajille on tarjolla noutopisteet ja noutoautomaatit sekä yrityksille perille vienti.
Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Hyvin pienet ja kevyet tuotteet toimitaan Postin välityksellä kirjeitse.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-3 työpäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

jussi@pohjolantoimistotarvike.fi

Posti
Maksutavat